USAID АГРО проведе онлайн-семінар із аналізу типових помилок, виявлених під час розгляду заявок організацій водокористувачів (ОВК) на отримання співфінансування для відновлення та модернізації об’єктів зрошувальних та осушувальних мереж.

  • Анонси
  • 10.05.24

14 травня з 14:00 до 15:00 Програма USAID АГРО проведе онлайн-семінар із аналізу типових помилок, виявлених під час розгляду заявок організацій водокористувачів (ОВК) на отримання співфінансування для відновлення та модернізації об’єктів зрошувальних та осушувальних мереж.
 
 
 
Під час семінару заявники отримають роз'яснення і рекомендації як запобігти припущення типових помилок і як підготувати якісну заявку на одержання співфінансування. Учасники зможуть задати запитання експертам і отримати профільні консультації.
 
Також учасники можуть заздалегідь надіслати свої запитання і побажання щодо тем розглянутих на семінарі на електронну адресу: agro.subawards@chemonics.com
 
Онлайн-семінар відбудеться за посиланням: https://shorturl.at/ciqU8
 
Актуальний конкурс з підтримки проєктів з відновлення і модернізації об’єктів зрошувальних та осушувальних мереж ЗПЗ № 71 за посиланням: https://shorturl.at/jnBP8