Проєкт Технічної Допомоги UAFA TA та Національний університет біоресурсів та природокористування України (НУБіПУ) презентують навчальну електронну платформу для фінансових/кредитних сільськогосподарських дорадників.

  • Анонси
  • 02.11.22

Шановні колеги!

Проєкт Технічної Допомоги UAFA TA та Національний університет біоресурсів та природокористування України (НУБіПУ) презентують навчальну електронну платформу для фінансових/кредитних сільськогосподарських дорадників.

Передбачається, що ця платформа стане місцем концентрації інформації та знань про фінансування та кредитування сільського господарства. Дорадникам, а також фермерам, можна буде не тільки пройти електронний навчальний курс «Фінансово-кредитні ресурси для аграрної галузі», а й отримати інформацію про сучасні світові тенденції у цій сфері, поділитися думками з колегами, отримати кваліфіковану консультацію від експерта, знайти потрібні ресурси для розвитку бізнесу.

Очікується, що платформа зацікавить також постачальники фінансових ресурсів та послуг, які зможуть знайти тут клієнтів.

Платформа буде цікавою і для викладачів, студентів, які зможуть почерпнути нові актуальні інформацію та знання для підвищення рівня якості навчального процесу.

Платформа створена фахівцями НУБіПУ у партнерстві з Національною асоціацією сільськогосподарських дорадчих служб України та за підтримки Проєкту Технічної Допомоги UAFA TA.

Дата: 3 листопада, 13.00 (Київ)

Місце zoom: https://us06web.zoom.us/j/83617700496

 

Програма заходу

13.00-13.05 Олег Осаулюк, експерт UAFA TA

Потенціал ринку надання дорадчих послуг у сфері залучення фінансово – кредитних ресурсів в аграрний сектор

13.05-13.10 Володимир Отченашко, професор, начальник науково-дослідної частини НУБіП Украіни

Механізми співпраці університетів та бізнесу

13.10-13.20 Іван Паньків,  президент Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України, директор Львівської аграрної дорадчої служби

Фінансоване дорадництво – актуальна проблема та запит фермерів

13.20-13.55 Михайло Швиденко, кандидат економічних наук, засл. професор НУБіП України, завідувач кафедри інформаційних систем і технологій НУБіП України

Презентація платформи електронного дорадництва (еДорада) для фінансових дорадників

Анатолій Діброва, доктор економічних наук, професор, декан економічного факультету НУБіП України

Презентація електронного начального курсу для фінансових дорадників

13.55-14:00 Олег Осаулюк, експерт UAFA TA

Підведення підсумків